FORGOT YOUR DETAILS?

Real weddings sau galeria evenimentelor noastre pe care le-am realizat cu multa pasiune, energie si implicare. Te invitam sa ne descoperi!

BLOG

Cina florală - o experiență senzorială “trăită” în atelierul nostru floral. Un eveniment atipic pe care l-am creat cu drag. Spatiul a fost invadat de flori, de lumina calda a lumanarilor, de parfum de smochine, iar muzica si sunetele au fost rupte din natura.

Ne plac oamenii, ne place sa-i ascultam, sa-i privim, sa-i descoperim, sa povestim si sa le transmitem din starea si energia noastra. Uneori credem ca noi, oamenii, suntem conectati printr-o energie. O energie care se simte si care ne apropie. Ok, articolul acesta nu este despre energii.

De multe ori am intrebat floristii din tara cum fac ei ca sa vanda diferit si profitabil aranjamentele lor, ce tactici aplica, cum fac vanzarea, cum isi organizeaza intalnirea cu miresele si daca s-au gandit la vreo modalitate unica de a se promova fata de restul florariilor din oras? Raspunsul multora a fost destul de sec si multi au spus ca nu prea stiu cum ar trebui sa vanda mai eficient si nici ce trucuri sa aplice tocmai pentru a castiga teren in fata clientilor. Eu te invit azi la un exercitiu de imaginatie

Pentru ca iubim Craciunul si apreciem cadourile inedite, am invitat cativa oameni creativi la (probabil) cel mai mic targ de Craciun din Pitesti. #pitesticreativ Unde? In atelierul de design floral Taj - the secret garden. Am servit ceai cald, turta dulce, ne-am bucurat de decoratiuni de Craciun, rochii, accesorii (cercei, coliere), tricouri pictate, produse cosmetice, cutii din lemn lucrate manual (home & deco), noutati de la designeri. Am decorat o masa pentru Mos Craciun cu arome de sarbatoare.

Florile se potrivesc de minune cu frumusetea si cu evenimentele reusite. Asa s-a intamplat si la evenimentul Miss Pitesti 2016, unde printre frumoasele participante si-au facut loc si florile noastre. Iar pentru o stralucire finala, am realizat o diadema pentru castigatoare. Un eveniment reusit, cu oameni frumosi, cu o atmosfera minunata.

Astazi va vom povesti despre designul floral „Echilibru constient” realizat de echipa noastra pentru Balul Caritabil „Aripi pentru Viitor”, organizat de Rotary Club Slobozia. Designul floral a fost licitat in cadrul balului caritabil alaturi de racheta lui Ilie Nastase si de alte obiecte deosebite. Sumele realizate in urma evenimentului au fost alocate proiectului „Educatia da aripi”– proiect after school pentru 40 de copii institutionalizati in casele de tip familial din Slobozia si reabilitarilor in Spitalul Judetean Slobozia.

Prietenii de la Zambete Colorate ne-au dat intalnire in parcul Lunca Argesului, duminica 10 septembrie, pentru un eveniment caritabil prin care am incercat sa sustinem educatia copiilor fara posibilitati materiale.

 

TOP