FORGOT YOUR DETAILS?

Real weddings sau galeria evenimentelor noastre pe care le-am realizat cu multa pasiune, energie si implicare. Te invitam sa ne descoperi!

BLOG

Ne plac oamenii, ne place sa-i ascultam, sa-i privim, sa-i descoperim, sa povestim si sa le transmitem din starea si energia noastra. Uneori credem ca noi, oamenii, suntem conectati printr-o energie. O energie care se simte si care ne apropie. Ok, articolul acesta nu este despre energii.

De multe ori am intrebat floristii din tara cum fac ei ca sa vanda diferit si profitabil aranjamentele lor, ce tactici aplica, cum fac vanzarea, cum isi organizeaza intalnirea cu miresele si daca s-au gandit la vreo modalitate unica de a se promova fata de restul florariilor din oras? Raspunsul multora a fost destul de sec si multi au spus ca nu prea stiu cum ar trebui sa vanda mai eficient si nici ce trucuri sa aplice tocmai pentru a castiga teren in fata clientilor. Eu te invit azi la un exercitiu de imaginatie

Florile se potrivesc de minune cu frumusetea si cu evenimentele reusite. Asa s-a intamplat si la evenimentul Miss Pitesti 2016, unde printre frumoasele participante si-au facut loc si florile noastre. Iar pentru o stralucire finala, am realizat o diadema pentru castigatoare. Un eveniment reusit, cu oameni frumosi, cu o atmosfera minunata.

Astazi va vom povesti despre designul floral „Echilibru constient” realizat de echipa noastra pentru Balul Caritabil „Aripi pentru Viitor”, organizat de Rotary Club Slobozia. Designul floral a fost licitat in cadrul balului caritabil alaturi de racheta lui Ilie Nastase si de alte obiecte deosebite. Sumele realizate in urma evenimentului au fost alocate proiectului „Educatia da aripi”– proiect after school pentru 40 de copii institutionalizati in casele de tip familial din Slobozia si reabilitarilor in Spitalul Judetean Slobozia.

TOP